top of page

politiikka

Politiikka, uhka vai mahdollisuus? Minulle, selkeä mahdollisuus.

Henkisen polun kulkijana ymmärrän hyvin miksi vanhentuneen politiikan energiat koetaan usein niin vastenmielisiksi, että siitä halutaan pysyä hyvin kaukana. Samaan aikaan, tuo tunne viestii myös siitä, että sillä sektorilla on paljon korjattavaa, ja että meidän kansalaisten on aika ottaa vastuuta sen muuttamisesta.

Politiikka sanana tarkoittaa kansaa koskevaa, ja sitä se juuri onkin. Se määrittelee lainsäädäntömme, joka taas huomattavalla tavalla vaikuttaa meidän jokaisen elämään. Sen vuoksi, olen politiikassa mukana.

Tahdon vaikuttaa siihen, millaisessa yhteiskunnassa asumme. Toivottavasti sinäkin!

Tieni kristallipuolueeseen

Juho%20k%C3%A4vely%202019_edited.png

Vuodesta 2008 saakka olen ollut hyvin kiinnostunut yhteiskuntamme toimintatavoista, jonka johdosta myös tuonut mielipiteitäni koko ajan aktiivisemmin esiin sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2014 minua pyydettiin eduskuntavaaliehdokkaaksi Itsenäisyyspuolueen (IPU) riveihin, johon vastasin myöntävästi. Kampanjan aikana sain selville, että IPU olisi sopinut yhteistyöstä Kristallipuolueen kanssa, josta silloin kuulin ensimmäisen kerran. 

Siitä se sitten alkoi. Tein vaalikampanjani yhteistyössä Kristallipuolueen ehdokkaan kanssa, ja kaikki mitä häneltä aiheesta kuulin, vaikutti todella lupaavalta. Vaalien jälkeen olikin pian Kristallipuolueen kesätapaaminen, jossa selkeästi löysin poliittisen kotini, sekä sielunsiskoja ja -veljiä, joiden kanssa kulkea yhteistä polkua. 

 

Meillä on Kristallipuolueessa aivan älyttömän upea yhteishenki, teemme parhaimpamme mukaan kaiken ilosta käsin. Suuri osa meistä on vailla aikaisempaa poliittista kokemusta, minkä myös koemme eduksemme. Onkin varsin yleistä, että Kristallipuolueen toimintaan liittyvät henkilöt ihmettelevät uutta mielenkiintoaan poliittista toimintaa kohtaan.

Me teemme uuden ajan politiikkaa, sydämen ohjaamina.

lähde mukaan poliittiseen seikkailuun!

Jos niin teet, niin voin melkoisella varmuudella luvata,
että saat elämääsi paljon mielekästä sisältöä, 
sekä useita uusia ystäviä!

KP-logo_RGB.png
bottom of page